ZOMERKRIEBELS FESTIVAL TIMETABLE EN OVERIGE INFO

Op zaterdag 1 juli barst Zomerkriebels Festival compleet los. De aftrap van jouw zomer! Vier stages met alleen maar top artiesten: Mainstage (house & EDM), SOIXANTE NEUF (urban), Latin Lovers (latin house) en Zany prensents: InZanity (freestyle).

Zomerkriebels heeft alle troeven in handen om er samen met jou weer een geweldig feest van te maken. Mis het niet en haal snel je ticket op www.kriebels.nl.

Om alvast in de stemming te komen, vind je hier de volledige timetable en overige informatie.

TICKETS

Timetable

Check hier de volledige timetable, of download 'm hier.

2=1 actie

Omdat wij jullie aanwezigheid zo gezellig vinden hebben wij dit jaar een speciale actie bedacht: 2=1! Ja, je leest het goed, koop 1 kaartje voor Zomerkriebels Festival en neem 1 persoon GRATIS mee naar binnen! Heb je al een ticket gekocht? Dan geldt deze actie natuurlijk ook voor jou. Op vertoon van je ticket bij de entree, krijg je samen met je partner in crime ook toegang tot het festival.

Koop nu je 2=1 ticket

Vervoer

Openbaar vervoer/pendelbus
Plan via 9292ov je reis naar NS-station Utrecht Centraal. Vanaf daar rijden er pendelbussen naar het festivalterrein. Een retourtje kost € 5,-. De pendelbussen vertrekken regelmatig van Utrecht Centraal, zijde Beatrix Theater.

Fiets
Vanuit Utrecht Centrum fiets je richting Papendorp. Via de Bevrijdingslaan, Churchilllaan over de Prins Clausbrug. Na de brug ga je de eerste weg rechts. Voor het stallen van je fiets is een speciaal terrein gecreëerd. 

Adres en parkeren
Voor je navigatie kan je het volgende adres invoeren: Mercatorlaan te Utrecht.Er is voldoende parkeergelegenheid direct naast het festivalterrein.

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes te huur, in standaard formaat en extra groot (kosten € 7,- of € 9,- geen borg). Houd er rekening mee dat het in de avond flink kan afkoelen, dus een extra kledingstuk meenemen kan geen kwaad. 

Huisregels

Legitimatie is te allen tijde verplicht. De minimale leeftijd is 18 jaar. Voor de duidelijkheid kun je alle huisregels op www.kriebels.nl en bij de ingang van het festivalterrein nalezen. De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Utrecht. Dit is 'zero tolerance' ten aanzien van (soft-)drugs.

Tot slot

Het laatste nieuws en meer check je op www.kriebels.nl. Check daarnaast voor de laatste updates en leuke acties ook onze Facebookpagina of Instagram. We hopen je zaterdag 1 juli te mogen verwelkomen om er samen een onvergetelijke dag van te maken.

Like on Facebook:

Zomerkriebels Festival timetable en overige info